Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

ΓΑΛΑΤΑΣ- ΑΠΟΧΗ. Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Ανοικτή επιστολή των υποστηρικτών της Κίνησης Αποχής
Προς τους και τις ψηφοφόρους του Γαλατά 
Συγχωριανοί και συγχωριανές

 Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Όλοι μας ζούμε στιγμές περισυλλογής και έντονου προβληματισμού.
Εμείς οι πολίτες της Κίνησης Αποχής δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα πάμε να ψηφίσουμε. Απέχουμε από τις εκλογές επειδή διαφωνούμε με την ένταξη του Γαλατά στο Δήμο Ναυπακτίας και επειδή πιστεύουμε ότι με την αποχή μας θα στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην κεντρική διοίκηση και στους εκπροσώπους τους στην Περιφέρεια και στο νομό.
Ένα μήνυμα που θα τους αναγκάσει να δουν την αδικία και να φροντίσουν για τη ψήφιση του Προεδρικού Διατάγματος που θα επιτρέπει την απόσχισή μας και τη υπαγωγή μας στο Δήμο Μεσολογγίου, όπου κατά κοινή ομολογία, επιθυμεί η απόλυτη πλειοψηφία του λαού του Γαλατά.
Θέλουμε όμως να κάνουμε διάφανη και κρυστάλλινη τη δική μας θέση. Εμείς λέμε ότι όσο ποιο πολλοί απέχουμε από τις εκλογές, τόσο ποιο πολύ δυνατά μακριά και ψηλά θα φανεί η αδικία και θα ακουστεί το αίτημα μας.
Οι περισσότεροι, με το που θα ανακοινωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα την Κυριακή το βράδυ, αφού φροντίσουν να μάθουν ποιος βγήκε δήμαρχος και ποιος πρόεδρος, θα ρωτήσουν «Τι έγινε με την αποχή στο Γαλατά ;». Αν το ποσοστό είναι αξιόλογο, θα πουν «Τελικά υπάρχει πρόβλημα. Έχουν δίκαιο οι άνθρωποι!». Αν όμως το ποσοστό είναι μικρό , θα σκεφθούν :«Ποιο πρόβλημα; Μια χαρά είναι τα πράγματα. Αυτοί που διαμαρτύρονταν ήταν τελικά λίγοι! Άρα οι πολλοί θέλουν Ναύπακτο!»
Την Κυριακή ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και πράττει ανάλογα.
 
Γαλατάς 02 Νοεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου